Atomic Redster X9 WB Revo S + X12 GW 21/22 (2024)

Atomic Redster X9 WB Revo S + X12 GW 21/22 (1)

Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij

Atomic Redster X9 WB Revo S + X12 GW 21/22 (2)

Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij

Reguliere levertijden

Nederland en België = 1 werkdag*

Maandag t/m Vrijdag

  • Normale pakketten en ski's & snowboards t/m 170cm:voor 22:00 besteld = volgende dag in huis*. Bezorging maandag t/m zaterdag met PostNL.
  • Ski's en snowboards langer dan 170cm: voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis*. Bezorging maandag t/m vrijdag met UPS en DHL.


Zaterdag

  • Normale pakketten en ski's & snowboards t/m 170cm: voor 17:00 besteld = maandag in huis*.Bezorging maandag t/m zaterdag met PostNL.
  • Ski's en snowboards langer dan 170cm:op zaterdag besteld = dinsdag in huis*. Bezorging maandag t/m vrijdag met UPS en DHL.


Zondag

  • Bestellingen die op zondag worden geplaatst worden op maandag verzonden.

Extra bezorgopties:

  • Pakketpunt.Pakketjes t/m 170cm kun je kosteloos laten bezorgen op een pakketpunt van PostNL, UPS of DHL.
  • Avondlevering.Pakketjes t/m 170cm kun je de volgende werkdag laten bezorgen tussen 18:00 en 22:00. Alleen beschikbaar in NL.
  • Zondaglevering.Bezorging op zondag is mogelijk voor pakketten t/m 170cm via PostNL. Uiterlijke besteltijd is zaterdag 17:00. Alleen beschikbaar in NL.
  • Express levering. UPS Express Saver garandeert levering op de volgende werkdag. UPS Express garandeert levering de volgende werkdag voor 12:00. DHL Express levert in 1 werkdag, leverdatum is niet gegarandeerd. Bestelling dient geplaatst te worden op werkdagen voor 16:00 en levering vindt alleen plaats op werkdagen.


* De kleine lettertjes

  • Voor de standaard bezorging zijn wij afhankelijk van onze transportpartners. Wij kunnen daarom geen 100% garantie afgeven over de bezorgdag. Onze ervaring is dat het pakket in 95% van de gevallen op de aangegeven dag wordt bezorgd in Nederland en België (UPS Standard, DHL en PostNL).
  • Bestellingen die op zondag worden geplaatst worden op maandag verzonden.
  • Bestel je ski’s inclusief bindingen die gemonteerd moeten worden dan doen wij er alles aan je ski's nog dezelfde dag te monteren. In zeldzame gevallenkan de verzending 1-2 werkdagen langer duren, afhankelijk van de drukte. Drukke periodes zijn bijvoorbeeld maandagen, Black Friday, de week voor de kerstvakantie en de week voor de voorjaarsvakantie. Heb je veel haast? Neem dan even contact met ons op!
  • Plaats je een bestelling voor meerdere producten met verschillende levertijdindicaties dan geldt de levertijdindicatie van het product met de langste levertijd.
  • Heb je gekozen voor een UPS Express (Saver) zending en is er niet op tijd geleverd dan vergoeden wij de verzendkosten. Let op, bestellingen geplaatst tussen 1 november en 31 december zijn uitgesloten van deze bezorggarantie.
  • Er wordt niet bezorgd of verzonden op nationale feestdagen.


Hieronder zie je een overzicht van de levertijden in de rest van Europa. In het geval van een buitengebied zoals een afgelegen skidorp moet je er in sommige gevallen 1-2 werkdagen bij optellen. Voor een precieze levertijdindicatie kun je gebruik maken van de UPS Calculator of DHL Calculator. Gebruik als afzendadres: Stoutenburg Noord - 3836 - Nederland.

Meer info

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Ski Afmetingen 125-75-110
Radius 14m @ 168cm

Snel overzicht

Met de toevoeging van Revoshock aan de Atomic X9 WB wordt de breed inzetbare X9 WB een nog betere piste performer. Dankzij Revoschok is de ski stabiel op snelheid en de Multi Radius zorgt ervoor dat er met de X9 zowel lange als kort bochten geskied kan worden. Deze Wide Body variant is een stukje breder dan de standaard X9 en daarmee nog breder inzetbaar. Deze ski is een echte middenweg tussen de slalom georiënteerde S9 en de reuzeslalom G9 en zal ook bij de niet perfecte omstandigheden zich bewijzen als een echte performance ski.

Details

Atomic Redster X9 WB Revo S + X12 GW 21/22 (4)

Camber
De ski heeft een traditionele voorspanning over vrijwel de hele lengte. Met deze shape is makkelijk druk op te bouwen in de bochten, waardoor er goede kantengrip ontstaat. Tegenwoordig hebben vrijwel alle Camber ski’s ook wel een vorm van rocker in de neus welke de bochten initiatie verbetert.

Multi Radius Sidecut
De Multi radius Sidecut zorgt voor een allround inzetbare ski. De radius ligt tussen die van een Reuze slalom en Slalom ski en maakt het mogelijk om zowel korte als lange bochten te skiën op dezelfde ski.

Widebody
Atomic Widebody skis bieden door de extra breedte veelzijdigheid in gevarieerde omstandigheden en zijn vergevingsgezind in vergelijking met de reguliere uitvoeringen.

Power Woodcore
Een combinatie van ASH en Poplar hout zorgt voor een stabiel en sportieve kern voor Atomic Performance skis.

Titanal
Samengesteld metaal van voornamelijk aluminium wat bekend staat om zijn torsiestijfheid en duurzaamheid. De toevoeging van een laag Titanal aan de skiconstructie zorgt voor stabiliteit op snelheid, kracht en demping.

Revoshock
De nieuwe Revoshock technologie van Atomic werkt als extra schokdemper in je skis. De absorbers tussen de tip van de ski en de binding zorgen voor absorptie van trillingen en verzorgen een gedempte en energieke ski die je zult helpen het temp verder op te voeren.

Sidewall Construction
Een kunststof laag die de gelaagde ski constructie aan de zijkant afsluit en stevigheid toevoegt. Ski’s met een Sidewall constructie zijn over het algemeen stabieler op snelheid, levendiger en duurzamer.

X12 GW Binding
De X12 GW binding van Atomic is ideaal voor de gemiddelde tot gevorderde skiër. Met een DIN schaal van 4 t/m 12 is er voor elke sportieve skiër een juiste waarde te kiezen. De binding is geschikt voor zowel alpine als Gripwalk schoenen.

Technical Details Atomic Redster X9 WB Revo S

ModelAtomic Redster X9 WB Revo S
Size152160168176
Tip width (mm)120.5123125.5128
Waist width (mm)75757575
Tail width (mm)104.5107109.5112
Radius (m)12.31313.514.2
Weight per ski (g)xx3095x
Atomic Redster X9 WB Revo S + X12 GW 21/22 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 5617

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.